Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvillingsjäl

 

Längtans finna
attraheras

innerliga
inomsannings varma

som i solens blänk
en daggvåt
knopp


I renhet
bortom köttslig lust

spinns sinnestrådar
i förbund

i nära stund 
få spira

i evigt öppen famn



© Chawa 2012 




Fri vers av Chawa VIP
Läst 519 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2012-12-08 10:36



Bookmark and Share


  Bo Himmelsbåge
Härlig dikt! Underbart att Du fann din tvillingsjäl till slut, som kan vila i din öppna famn!
2013-12-15

  sommarmoln
Åå denna ljuva sammansvärjning som får världen att fortsätta sin existens...
2013-01-02

  Linda CH VIP
Så vackert, ömt och poetiskt formulerat!
2012-12-12

  sommarmoln
Mkt fin...
2012-12-12

  Juliusz Wilczynski
Sann kärlek, mycket fint skrivet (får jag tillägga som vanligt, utan att förta dess det vackra?)
2012-12-10

  aol
så vackert skaldat vännen,
2012-12-09

    ej medlem längre
Närmre
än närmast

snudd på
delad existens

två unika
individer i förbund

varsamt mjukt
för du penna här

Gott! :)
2012-12-09

    ej medlem längre
Tycker mycket om dina ordformer....du säger det så vackert på ett alldeles eget språk.
2012-12-08

  ULJO
Kanonfint
2012-12-08

  ResenärGenomLivet
Fina ord...
2012-12-08

    ej medlem längre
bravo!
2012-12-08

    ej medlem längre
mysigt vackert
2012-12-08

  Bibbi VIP
Superfin.
2012-12-08

  walborg
Innerligt fin dikt
2012-12-08

  Lars Hedlin
Själa vackert!
2012-12-08

    ej medlem längre
Mycket vackert ...
2012-12-08

    ej medlem längre
Vackert..
2012-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Chawa
Chawa VIP