Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ännu en utsändning från Radio Raven i Zluggoslavien.


SOLO I SALO

sjunger duett med mig själv

i min ensamhet

någonting fattas mig och

ställer till förtret

driver och skriver men texten

blir utan ton

söker ett utlopp för uppdämd

men stark passion

 

 

 

solo i salo

jag flydde till min republik

fyller mitt sinne

med siouxsie sioux, med vår musik

du är releasefest

men inte för det jag ger ut

du är friktionen

som slog mig medvetslös till slut

 

 

 

dansa, il duce

en diktatur i moll och dur

molly har ringt och

det blir nog ingen fisketur

ryskorna rymde

och kina tiger som en mur

solo i salo

katitzis spår i min tambur

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON      8/12 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-12-08 19:52



Bookmark and Share


  anits VIP
Dina ord berör mycket
2012-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP