Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Utifall jag någon gång skulle starta ett band med namnet Kreativa Liv...


KREATIVA LIV

1-2-3-4!

 

ska man vara destruktiv

eller kanske progressiv?

ska man vara aggressiv?

jag föredrar kreativ

 

vi heter kreativa liv

 

 

ska man bli kontemplativ

eller rätt och slätt naiv?

pulsen är så suggestiv

och den bultar kreativ

 

 

vi heter kreativa liv

 

 

 

ska man vara positiv?

ska man vara negativ?

något annat adjektiv?

jag vill vara kreativ

 

 

vi heter kreativa liv

 

 

 

nya initiativ

inte blott ett tidsfördriv

inga gamla direktiv

född att vara kreativ

 

 

vi heter kreativa liv

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    11/12 2012

 

Låten du hör är "Rebel Radio" med undertecknad på sång. Bandet heter Bizex-B. Albumet heter "Tillbaka med en smäll"

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 173 gånger
Publicerad 2012-12-11 15:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP