Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BEPRÖVAT FUNDAMENT

så rasade något inom mig

det bygget var bräckligt och skört

jag kände hur jag blev utom mig

när stöveltramp hade förstört

det där som just då kändes viktigt

som inte var mycket begärt

här tassades inte försiktigt

här bombades det nukleärt

ur radioaktiva ruiner

en kampsång dock letar sig upp

för trots alla lösa boliner

och trots krigets inkräktarkupp

finns någonting okrossbart under

de känslor och funder jag närt

den klart mest solida av grunder:

mitt golgata, hånat men kärt

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    12/12 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 326 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-12-12 15:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
aMEN!
2012-12-12

    ej medlem längre
hÄRLIGT LARZ

2012-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP