Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ALLTID PÅ EN TORSDAG

nu har jag utarbetat

en föreställningsvärld

den stinker som en hora

och hugger som ett svärd

i den finns nästan bara

fientlighet och agg

jag reser ofta i den

jag reser ofta ragg

nu ska den demonteras

och kastas bort som lump

sen när den amputeras

står jag där med en stump

jag gladeligen gnolar

om livet som det är

i föreställningsvärlden

var allting en schimär

 

 

LARZ GUSTAFSSON    13/12 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-12-13 15:41



Bookmark and Share


  Lavinia Röd
Snyggt skrivet om mänskligt innehåll! Applåderar!
2012-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP