Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TASSMARK FUSSBODEN

det är som om skratten från rullsand

och sorlet från furuvik

har letat sig in i din våning

din röst är som ljuv musik

den är mitt i smällkalla vintern

som sommar och segel och sol

jag sitter i våningen under

och är väl allt annat än cool

allat annat än mager om benen

och resten av hyddan jag bär

hos dig blommar äppelträdsgrenen

men jag slåss mot köldknäppen här

 

 

LARZ GUSTAFSSON    14/12 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-12-15 08:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra poesi!
2012-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP