Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SLUTET ONT ALLTING ONT

jag har mörklagt min tillvaro

höljt den i flor

drar mig undan er samvaro

till mitt kontor

här finns bilder av annat slag

svart eller vitt

här finns filmer om nederlag

framför allt mitt

 

 

 

i en ödelagd ödestad

ödslas det krut

på att skriva en serenad

hyllad debut

här hos storhetsvansinnet och

tvångstankarna

långt från brämsand och rullsand

och sandbankarna

 

 

 

 

jag drar för en ridå och tar

skydd bakom den

kanske ska denna stad

aldrig byggas igen

kanske är ödeläggelsen

definitiv

jag kan se hur bebyggelsen

speglar mitt liv

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    15/12 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-12-15 16:16



Bookmark and Share


  Lavinia Röd
Snyggt! Önskar jag kunde komma in där i rummet med en ros till tröst.
2012-12-15

    ej medlem längre
Stark!!!
2012-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP