Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
This is Pop


HON HAR BARA ÖGON FÖR JUSTIN

det började med ett bombnedslag

mitt i en krater sitter jag

tittar bara åt hennes håll

fattar snabbt att jag kammar noll

hon läser sitt idolmagasin

jag snurrar på i min rutin

ian curtis hängde sig

det kommer aldrig att hända mig

 

 

 

 

hon har bara ögon för justin

ingen annan duger så klart

hon har bara ögon för justin

andra tycker nog det är rart

jag drar mig tillbaka frustrerad

andra män har inte en chans

hon har bara ögon för justin

det är som om vi inte fanns

 

 

 

allt slutar med en vattenplask

och incest brothers med "discofnask"

rafsar ner en rufsig sång

livet får väl ha sin gång

trodde faktiskt botten var nådd

som en skörd på min usla sådd

det visar sig att jag hade fel

halv blir aldrig riktigt hel

 

 

 

hon har bara ögon för justin...

 

 

 

vinterdag lägga till vinterdag

här slinker och trillar och slinter jag

jag mår faktiskt inte bra

som justin gör i sitt USA

han är beundrad

han har cash

men jag blir stämplad

som white trash

han är en sällsam

plattcharmör

som skönheter

har ögon för

 

 

 

 

hon har bara ögon för justin...

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON      16/12 2012

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 309 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-12-16 11:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
varför skulle jag vilja det?
2012-12-18

    ej medlem längre
nä.
2012-12-18

  Larz Gustafsson VIP
För att om det är det blir du tvungen att kontakta polisen...?
2012-12-17

    ej medlem längre
jag hoppas att detta inte är självbiografiskt.
2012-12-17

  genni VIP
Ja, skriva det gör du bra!
2012-12-16

    ej medlem längre
Men Justin kan nog inte skriva så bra som du.Trevligt med lite punk i det hela.
2012-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP