Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
God jul eller något :D


Jag blir din julklapp

Jag har sett dig kämpa, du finaste jag tror det är över, över på riktigt
Jag vet, jag såg, du försökte men för honom var det tydligen inte viktigt
Om du gav mig en chans, om jag kunde få något att gå på
Vi skulle kunna ha det bra under tiden även om vi inte är ämnade för varandra vi två

Jag har sett dig, du har försökt pussla ihop ditt brustna hjärta en hel höst
Det har nog inte gått så bra finaste, jag kan bli din tröst
Jag kan vara din julklapp som du kan få öppna redan nu
Jag kan vara det du unnar dig, det förtjänar du

Och ska vi vänta på den stora kärleken på varsitt håll
Vi an ställa samma fråga om och om igen, som om dom andras svar spelar någon roll
Ska vi gå här i vår smärta, i vår bedrövelse i ytterligare ett år
Vad ska vi göra med den tiden som det ändå tar för att läka djupa sår

Det är som om något saknats dig, jag vill gärna så glädje i din röst
Alla kan drabbas, så även jag, kanske kan vi bli varandras tröst
Jag kan vara din julklapp, jag kan tänka mig allt du önskar dig
Så vänd inte bort blicken, kom hit och leta, har du en aning om vad du kan få hos mig?

Vad önskar du dig förutom den stora kärleken, vad önskar du dig just nu
Vad än du kan tänka dig, finaste det där bestämmer du
Allt jag vill ha dig, känna dig, din hjärna, din gudomliga kropp, kom till mig
Livet kan inte vara så grymt att jag inte skulle få uppleva dig, din kropp, en natt med dig

Jag har hört hur du kämpat med andningen och ett brustet hjärta i ditt bröst
Jag skulle så gärna förföra dig, ge dig lite värme, du vet att jag vill vara din tröst
Jag kan vara din julklapp, något som du inte ens visste om att du önskade dig
Jag kan vara det som du verkligen behöver i år, det du önskar dig kan du få av mig

Julens pynt, gnistrande, lysande och den stora tystnaden som vi skulle kunna bryta
Jag ger mig själv till dig som julklapp, kan du ge mig en chans i julklapp så kan vi byta
Och om du inte gillar att dansa ringdans kan vi nog komma på något annat att göra
Ring mig finaste, jag har ett förslag eller två, ring det här vill du kanske höra




Fri vers av PPQ
Läst 409 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-12-18 05:31



Bookmark and Share


  annalena
Så vänd inte bort blicken, kom hit och leta, har du en aning om vad du kan få hos mig?
Ibland finns kärlek För nära för att man ska våga se,,
En schysst vän verkar du ha skrivit om iallafall ;-)
2012-12-18

  Ylvak VIP
Så vackert skrivet.Ömt och kärleksfullt.
2012-12-18
  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ