Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: M Rosquist


SOLSIDAN

vi är på andra sidan

årets mörkaste dag

förväntansfull förbidan

fyller hela mitt jag

vi är på solsidan

nu börjar nedräkningen

vintern är seglivad

men våren kommer igen

nu har vi vandrat genom

årets mörkaste tid

snart får vi vara med om

när det nya tar vid

 

 

 

***

 

vi kom från källaren

fyra beslutsamma män

steg ut bland spotlightsen

och exploderade sen

våren till mötes i en

baader meinhof-krevad

som sänder energi

till denna sovande stad

här spelar klasstillhörigheten

alls ingen roll

för vi har allesammans

en gång börjat från noll

medan ni tjatat om er

favoritundergång

har vi beväpnat sinnena

med sång efter sång

snart kommer våre som den

alltid gjorde förut

när energin och orken

aldrig nånsin tog slut

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON     22/12 2012

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 312 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-12-23 06:54



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag är lika motbjudande som jag alltid varit. Och är.
2012-12-23

  genni VIP
Underbara ord och bra foto!
2012-12-23

  Larz Gustafsson VIP
Tack för kommentaren!
2012-12-23

    ej medlem längre
hoppfullt.
2012-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP