Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NYNÄSPLAN

 

nynäsplan

snart är det dan före dan

före punkfest i stan

nynäsplan

ligger stilla och tyst

som en vintervit svan

nynäsplan

lika främmande som

om det vore iran

nynäsplan

här är man oberörda

av punkfest i stan

 

LARZ GUSTAFSSON   23/12 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 202 gånger
Publicerad 2012-12-23 11:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP