Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OINTAGLIG

jag är oemottaglig

därför blir jag obehaglig

jag är oemottaglig

upplevs därför som beklaglig

jag är ointaglig

därför blir jag obehaglig

jag är oemottaglig

dosen som ni får är daglig

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    25/12 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-12-25 14:16



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Rakt och ärligt med sedvanligt snygga rim ! Gillar uppriktigheten i denna dikt !
2012-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP