Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


KATTENS ÅR

där går en man

med blicken i det blå

sol målar moln

som mannen tittar på

där står en man

som bara Gud förstår

dagarna går

på väg mot kattens år

 

 

 

 

bojor ska inte

hindra dina steg

för att du skrev

när andra bara teg

ganska så få

vill veta hur du mår

men vandra på!

du går mot kattens år

 

 

 

 

andra ska gå

där du en gång har gått

andra ska få

en skörd av det du sått

där framme går

en såningsman och sår

han vädrar vår

på väg mot kattens år

 

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    28/12 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-12-28 11:38



Bookmark and Share


  Stefan Albrektsson
Fint skaldat Larz! Och jag älskar raden "sol målar moln" - lysande!
2012-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP