Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GOOGLEDAGAR

vi vet vad du heter

vi vet var du bor

vad du har för storlek

på byxor och skor

vi vet vad du äter

och hur du ser ut

vi vet vad du gjorde

vi såg dig förut

 

 

 

vi har googlat på ditt namn

tänk, så mycket vi fick fram

det är faktiskt synd och skam

vi har googlat på ditt namn

 

 

 

du gillar visst punkrock

och bråkar en del

du är en kulturkrock

som aldrig har fel

du släppte en bok och

är med i ett band

förr läste du flamman

och tidningen brand

 

 

 

vi har googlat på ditt namn...

 

 

 

visst har du fetischer

och udda begär?

du lever rätt sällan

som urkunden lär

vi ser dig på 9:an

och stans bibliotek

du ser ganska stark ut

men är väldigt vek

 

 

 

vi har googlat på ditt namn...

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    28/12 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 321 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-12-28 11:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
väl fångat, känns autentiskt
friskt!
2012-12-29

  anits VIP
Så sant skrivet då går att få reda på allt
om oss alla, bra skaldat, mmen jag har
svrt för sånt
2012-12-28

  genni VIP
Jag gillar rubriken "googledagar", så sant det du skriver, bra!
2012-12-28

    ej medlem längre
Ja, så kan det vara med Google och Facebook (tracebook), wikipedia med, att folk använder det som "bevis" på hur man är, hur det är.

Bra flyt och otvingade rim.
2012-12-28

  Federico Romano
Bra Larz..
2012-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP