Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÖMSOM ÖMSAR ALDRIG

champagneflaskan

i snödrivan

2013 är här

U2 hade rätt om

nyårsdagen

tyst är just vad den är

ett tomt torg

många sover kanske

efter att ha vakat i natt

ännu ett år av ömsom,

grabbar:

ömsom sorgligt

ömsom glatt

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON 1/1 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-01-01 11:12



Bookmark and Share


  anits VIP
Fina rader
2013-01-01

  Federico Romano
Viken låt? Bra dikt..
2013-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP