Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På Ängbykliniken 1997.


Trotsa Oddsen!



Du ville sukta
mej, men jag
ville inte flukta
ert samlag,
alla odds
till trots!

Etiska aspekter
på foster svaga.
Lille snaskpetter
skulle ej jaga
er på trots, -
mot alla odds!

De klonar däggdjur.
Syskonkärlek i
mentalsjukbur :
mjölk, - EJ sprit -
dricker de opp
mot alla odds!

Fröken Egoist,
en sjuk typ -
är alltför trist,
får ej smaka nyp -
men börjar slåss
mot alla odds!

Genetiska domare
tror, leende,
på ett frommare
beteende :
-Döda alla mods -
som trotsar våra odds!









Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 304 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-01-02 02:44



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
Det här var alltså från den periodern? Kul dikt med rim på gslenskap.
2013-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf