Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Luftslottet

Du dansade med höstens gulnande löv
Du dansade av lycka
Sången som ljöd var din
Luftslottet som byggdes var mitt

Du dansade med fåglarna
Du dansade med vinden
Rösten som sjöng var din
Luftslottet som byggdes var mitt

Du dansade med någon annan
Du dansade bort
Känslan som fanns försvann
Luftslottet som rasade var mitt




Fri vers av William Andersson
Läst 196 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-01-02 10:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

William Andersson
William Andersson