Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
https://www.youtube.com/watch?v=oz8TisB-tcE


KALLA DET NIHILISM

du tycker att vissa begrepp

behöver ställas på huvudet

man talar om att du är knäpp

för att du gör på ditt eget sätt

men strunta i struntpratet

och regelboken man viftar med

det finns bara en av din sort

så rätta inte in dig i ett led

 

 

 

jag vågar efterlysa

en smula nihilism

jag vågar förespråka

en gnutta dadaism

utfrysta får väl frysa

det kan det vara värt

individualistiskt

är det för mycket begärt?

 

 

 

 

du brinner för inriktningen

så varför köra med kompromiss?

man mördas av likriktningen

och blir statist i systemets kuliss

en sång tonar fram i ditt bröst

släpp fram den för den är DU!

om du vågar höja din röst

fortplantas andan från sjuttiosju

 

 

 

jag vågar...

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    1/1 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 258 gånger
Publicerad 2013-01-02 12:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP