Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KENT PATENT

 

så många som ska leka sigmund freud

för många kockar i min soppa

mitt hat är inget som är påklistrat

och ingenting som ni kan stoppa

en flodvåg kan man kanske dämma upp

en skogsbrand kan man oftast släcka

men större katastrofer vittnar om

att den kan räcka med en läcka

 

så du som tror att du förstår dig på

som tror du tillhör expertisen

kan grubbla vidare till du blir grå

men ändå aldrig klara krisen

allt det du läst dig till i veckopress

eller på universiteten

fungerar kanske bra i teorin

men inte alls i verkligheten

 

 

kent patent

vad är det som har hänt?

har vinden vänt?

har allting bränts

som ljusen i advent?

birnner bron

din sista illusion?

hur ska det gå?

du slår dig blå

på grund av frustration

 

 

LARZ GUSTAFSSON   3/1 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-03 16:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP