Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
December +2012.


Diktens Namn



En dikt kommer farande,

landar i min famn.

Den säjer att den rest

på lugna, blåa gator --

- i all gången evighet,

och att den, nu, - först nu, -

äntligen - kommit fram. Och, -

genom mej tagit form på pappret

i mitt kollegiblock!

Upp till mej att ge den

ett namn!






Fri vers av Marianne Räf
Läst 217 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-03 22:11



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
Jag diktar sällan i kollegieblock. Har installerat works och skriver antingen där eller onlinë
2013-01-04

    Svarte Petter
Vacker text. Och just så känns det ju ibland. Som om fingrarna var styrda av en högre makt och man bara får vänta och se vad resultatet blir.
2013-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf