Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jesus sade: "Jag är vägen, sanningen och livet." Singularis, bestämd form.


UTAN TILLSATSER

här fäller jag ned bommen

för tiden är ur led

järtecken och omen

får andra syssla med

jag tolkar tidens tecken

från annan utgångspunkt

du gastkramas av skräcken

och säger det känns tungt

 

 

 

 

 

här drar jag ned gardinen

som är en järnridå

och giftet i maskinen

kan endast få förstå

jag ställer mig på bromsen

och sätter mig på tvären

här krävs det en sanering

som renar atmosfären

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON     5/1 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-05 11:42



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Tack. Ja, jag vill inte ha ett "evangeliskt" budskap som är utspätt med och besudlat av nyandlighet, new age och annan ondska.
2013-01-05

  anits VIP
Bra skaldat, det är skönt att själv få
bestämma hur man vill ha det
2013-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP