Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=LcXqI2VVHaE


DRÄGGSHOW

 

vi var stadens puls

avartens aktörer

ni var dockskåpspop

vi var marodörer

vi har vaskat fram

pärlor ur kloaker

ni var nöjesfält

vi var en massaker

 

 

stilbrott vi begått

bröt ny mark för andra

hellre rått än flott

DÄR har vi varandra

utomstående

valde att så vara

de vill inte bli

utsatta för fara

 

 

 

bär en fackla för

kreativiteten

och för ständigt krig

kamp mot likstelheten

glöden glimmar än

under allt som grånat

pojkarna blev män

i en stad som hånat

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON     24/6 2012

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-01-06 08:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP