Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MED HUVUDET I ANUS

lycklig den som alltid

får vem han vill

halva kungariket

och sedan lite till

han som alltid vet

hur allt ligger till

han är sprängfull av sin "insikt"

och behöver ingen refill

 

 

 

rädd för verkligheten

flyr han till sin illusion

stackars mänskligheten

som har missat hans vision!

 

 

 

fåvitsk den som inte

kommit lika långt

och son fräser vrångt

om att rummet är för trångt

en sån där rebell

måste vara kriminell

han vägrar ju att vara

artificiell

 

 

 

gryningsljuset spräcker

alla fula troll

några strålar räcker

sedan har de kammat noll

 

 

 

där i dunklet står ett

torn av elfenben

mumlar du fel mantra

hugger du i sten

höjd över allt pack

en enmannaelit

sköter helst allt snack

och äter sin egen skit

 

 

 

stackars arme sate

du är alldeles för svag

du når inte upp till

vår verbale koprofag

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    6/1 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 207 gånger
Publicerad 2013-01-06 11:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP