Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidens gång


Tänk, - att vara ett barn!
Att ha sin Ungdom kvar!
Som en fräsch blomsterknopp
som ännu växer opp.

Man sneglar - med avund
på den som nu är ung -
och minns sin Ungdoms vår
som om den var igår.

Åldrande, alltmera seg,
rätt långt på Livets väg
man gått - och tiden flytt:-
-Blir väl snart barn på nytt!




Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-06 18:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
fint! MR
2013-01-06

  Lars Hedlin
Bra skaldat!
2013-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf