Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Anger is an energy!" (Johnny Rotten)


VREDESMOD

 

en del förhärligar motgångar

själv hatar jag dem intensivt

de gör att mitt beteende

blir väldigt aggressivt

en del tycks finna njutning i

förnedring och lidande

perversa militärtyper

som vältrar sig i stridande

 

 

har motståndet en sorts estetik

så är det min hämnd av stål

där terror för dess egen skull

bli både medel och mål

befarar jag något slags komplott

ska den skoningslöst slås ner

så föreskriv mig ingenting

för då blir det väldigt synd om er

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    23/4 2012






Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-01-07 07:49



Bookmark and Share


  Mirrie
Du låter arg och ärlig och jag gillar ditt upplägg av texten. Känner på samma sätt ibland. Den når ut och är enkel att förstå! Tack för en givande läsning! Kram!
2013-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP