Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillfreds

blunda

lägg huvudet bakåt

andas in vår trygga doft

slappna av

 

jag vet att du hör mig

 

somna

sov ut

dröm

 

jag hoppas du vet att jag vakar


se in i dig själv

känn efter

visst vet du

att jag älskar

 

ingen annan än just dig

 

© 2013 Celticgirl

 

 




Fri vers (Fri form) av Celticgirl
Läst 273 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-01-08 22:15



Bookmark and Share


  Suss Petersson
Applåder och ja enormt text....-jag vet att du hör mig *applåd
2013-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl