Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Reliker

 

Under mörkertimmar och frysta sekunder, låst mellan
död och dröm
sorterades ben efter ben, efter gamla bens bräcklighet

 Där -

Med fast levande hand.

 Mer som drömd ljöt gryningen alla sina kyssar
över kotornas årsringar-

 Jorden hördes viska så




Fri vers (Fri form) av Carola Zettergren
Läst 239 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-01-12 03:54



Bookmark and Share


  Ingela Svenson VIP
Det står att du endast vill ha konstruktiv kritik, men det struntar jag i, jag måste få säga att texten är underbart vacker! Att du fryser ett magiskt ögonblick till is, likt en kamera som även fångar dess själsliga tillstånd!
2013-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren