Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: J W Löfgren


LAGTRÄLENS VARNANDE FINGER

man tror man tjänar Gud

men man tjänar egentligen satan

men hotar med sina bud

men då lämnar lazze gatan

man är lika blinda som saulus

innan omvändelsen

lyckligtvis blev han paulus

och sådant kan hända igen

 

 

 

hur man än springer

och kämpar och går på

ska man ha lagträlens varnande finger

i nyllet ändå

någon som ringer

och manar att stå på

lagträlens varnande finger

men jag lägger bara på

 

 

 

för upp förmaningstalen i analen

det är inte bara jag

som ska rensa kanalen

jag vägrar att gå in

under inkvisitionen

Guds främsta fiende

är faktiskt religionen

 

 

hur man än springer...

 

 

 

bevara oss från dem

som är ulvar i fårakläder

och från dem som hytter

med fingret i ogjort väder

de vill trycka ned dig

och kväsa den glädje du har

om du inte ger dig

så utgör ditt motstånd ett svar

 

 

 

hur man än springer...

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    12/1 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 324 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-01-12 11:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP