Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SOM EN TURIST I STADEN

med våren så nära inpå mig

i själens ljusaste vrå

så borde jag inte bli nedstämd

men sorgen är daglig ändå

jag sörjer det där som du inte

vill veta om eller förstår

för dagligen påminns mitt hjärta

om hjärtats djupaste sår

 

 

 

som en turist i staden

sveper förbi i dis

ännu en man i raden

ännu en skygg novis

 

 

 

 

jag såg johnny marco regera

sitt sockerimperium

då påmindes jag om de åren

när jag var ung och dum

jag såg även desillusionen

när inget mer fanns att få

och jag borde väl ändra tonen

med våren så nära inpå

 

 

som en turist i staden...

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    11-12/1 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-01-12 11:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP