Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
12-01-2013 Lördag.


Trofasta seger

Med segern i blodet väntar det vunna arvet
att räknas trofastheten som byte.

I den sömniga ottan går jublet fram,
till de sökande frågorna,
att målet är uppnått.

Allt har övergått från död
till verklig barmhärtighet,
där Gud förklarar jorden fri

från olydnadens slaveri.




Fri vers av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-01-13 08:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP