Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta sked i vacker hand



Mina danare önskar säkert
jag ej fötts över huvud taget!
Vill väl kunna låta avliva mig
- som med hunden då det begav sig!

Men JAG bara tackar för Livet,
för att det, en gång, är mig givet.
Tar fogligt skeden i vacker hand -
och stirrar ut mot Undergångens rand!









Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 257 gånger
Publicerad 2013-01-13 23:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf