Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man kan behöva!



Fina bärkvistar
lockade
fingrar och munnar,
när lammen
flydde Faran.
Tron förflyttade
berget, men det
var en jättelik
brödsmula, som lätt
blåstes bort.

Man kan behöva
Någon
att krypa in
i famnen hos, när
all Världens löften
grusas till sand
och vinden viner
kall emot
de mörka
järnfasaderna!

















Fri vers av Marianne Räf
Läst 188 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-14 06:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
bra...
2013-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf