Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Interiör


Dessa flumtyper,
som jag blir kär i, -
vandrar mot
Soluppgången med

freestyle

och vita sandaler.
Jag vill möta dem
och kasta mig
om halsen på dem,
men jag sitter i berget

och ser endast
en grå vägg!









Fri vers av Marianne Räf
Läst 159 gånger
Publicerad 2013-01-14 14:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf