Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Forntida upplevelse.


Lagen



Sväva i skyar
av blommande värme.
I Minnet, vada
i meterdjup snö.

Broccoliängar
växer i regnen.
Ur djupen stiger
slingor av dimmor.

Han kom in
i min hydda och
dräpte både mig
och min nyfödde.

Som en blixt
i natten och han
försvann, sen,
lika fort ut.

Jag såg
hans skugga
bakom skynket,
innan han klev in.

De sa, sen, att han
är mycket farlig, -
- en sådan slår alltid
oförmedlad till.

Han tar Lagen
i egna händer
på sitt eget speciella
lilla sätt.

Det var en hämnd mot
min äkta make som
bedrog mig i horhuset
på själva barnsbördsnatten!










Fri vers av Marianne Räf
Läst 219 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-01-14 22:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf