Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fjärde Strålen



Fjärde strålen,
en gnistrande
diamant.

Den letade sig
in i ett kolsvart
hål.

När den nådde
dess botten,
blänkte det till

som ur ett mörkt
öga bakom några
stenar, ett rös

i universums snårskog
av olösta
gåtor.










Fri vers av Marianne Räf
Läst 206 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-16 04:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
keep on keep on
2013-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf