Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Beskrivning av arbetsterapin på Stenbäckens sjukhem 1988-89. Fast, Bosse och jag var på Linnéagården med samme ägare.


Grått hjonjobb i Småland 1989


Slet som en slav
en stor del av da´n
på Tvångs-terra-pin
bland andra arbetsbin.

Som jobba´ utan att brumma, -
- för en symbolisk summa!



















Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 289 gånger
Publicerad 2013-01-16 16:24



Bookmark and Share


  reinhold
uj-uj-uj.
2013-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf