Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://noisenarcs.com/wp-content/uploads/2011/04/SNN2729AAA-280_1299024a.jpg


POLY OCH JAG MOT VÄRLDEN

jag var frusen

och komplex

men blev varm av

x-ray spex

jag var oskuld

blyg och dryg

fantiserade i smyg

 

 

 

det var poly och jag mot världen

det var pogo i höjersdal

poly och jag mot världen

med undantag för ett tusental

 

 

 

ville visa

vem jag var

ville visa

att jag var

steg för steg

det stegrades

svagheter

besegrades

 

 

 

det var poly och jag mot världen...

 

 

bottenskrap som 

blixtrade

ingen där som

mixtrade

med vår högsta

ambition

ingen manipulation

 

 

det var poly och jag mot världen...

 

 

 

ingenting från

ingenstans

fick ett hopp, en

sportslig chans

kunde de så

kunde vi

gatans egen

symfoni

 

 

 

det var poly och jag mot världen...

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON     17/1 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-17 08:59



Bookmark and Share


  Stefan Albrektsson
Bra band! Poly Styrene dog tyvärr i april 2011. "Oh, bondage up yours..."
2013-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP