Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HELLRE MISSANPASSAD ÄN ANPASSAD

 

hotelserna haglar:

"sluta skriva som du gör!

du är alltför uppkäftig!

vi tycker att du stör!"

hotelserna haglar

men jag har ett paraply

det är ganska praktiskt

och är tillverkat av bly

alla tjackar spikskor

jag står hellre ensam kvar

och ser alla ryggtavlor

där massan ger sitt svar

gå dit näsan pekar

för att få förståelse

jag tar inte åt mig

av er förebråelse

 

 

LARZ GUSTAFSSON    8/2 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-01-17 15:37



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Härligt dräpande och bitskt humoristiskt !
2013-01-20

    ej medlem längre
Tänk att jag gått större delen av mitt liv som missanpassad och inte vetat om att jag i själ och hjärta hela tiden varit kristen
det tog sin tid att hitta rätt, men nu lär man sig lätt som i en plätt.
Tack Larz!


2013-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP