Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KONTROLLMANI

 

verkliga vänner

respekterar ditt vägval

utan att tjata sig blå

verkliga vänner

vet att "nej" väger blytungt

och då är det bara att gå

flocken är inte

den normerande faktorn

du är en fri individ

verkliga vänner

bygger inte ett vakttorn

de unnar dig glädje och frid

 

 

 

hitler var djurvän

men hatade judar

ännu en dubbelnatur

människor utropar

sig själva till gudar

men väljer att leva som djur

verkliga vänner

är det ovanligt ont om

skenet bedrar titt som tätt

verkliga vänner

kliver undan från vägen

på visliga vandrares sätt

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON 27/11 2011

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-01-17 17:38



Bookmark and Share


  mare VIP
Jag applåderar!
2013-01-20

  erna frank
Innebörden i din text manar till eftertanke. Ger uttryck på det kalla samhälle vi har i dag. Vem kan vi lita på? En bra text!!
2013-01-20

  Jordgubbsodlare
Gillar den andra versen skarpt!

"människor utropar sig själva till gudar,
men väljer att leva som djur"

Den pilen klyver äpplet på vännens huvud!
2013-01-18

  anits VIP
Verkliga vänner finns där försvinner inte
vad som än händer, verkliga vänner
är det ont om och dom som finns ska man
våra och var rädd om, mycket bra skaldat
2013-01-17

  vargtass
verkliga vänner är de som alltid står kvar trots vad som händer. Fint skrivet! =)
2013-01-17

  © anakreon VIP
Verklig vänskap
är den vackraste formen
av kärlek.
2013-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP