Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flygande Tid



Ögonblick av lätthet,
solsken igenom glas.
Fromma stunder i stillhet,
gyllene, lysande grace.

Tiden svävar i ringar
omkring oss i våra liv.
På purpurvingar den svingar
sig genom dygnens massiv.

Den är en flyende frihet,
i en bunden värld,
som söker efter godhet
på sin färd.
























Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 245 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-01-18 02:00



Bookmark and Share


  mysing
tycker om den här, tyngdlös..
2013-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf