Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppesittardikt



Regn i 80-talets
sista höst.

Dropparna slår
mot rutan.

Jorden dricker det
kalla vattnet.

Radion pratar för
sig själv.

Och nuet kopplar ihop
evighetens trådar.

Se, natten flyr.

















Fri vers av Marianne Räf
Läst 260 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-19 20:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf