Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

-Det är lätt å säja!



Synden tar oanade steg.
För Ödet må man väja.
Gå Rättfärdighetens väg!
-Det är lätt å säja!

Sticker den Lede upp sitt tryne,
bör man det neder meja.
Akta er för å se i syne!
-Det är lätt å säja!

Du kan första bästa våldtäktsman
i fejset tårgas spreja.
Var jämt beredd å uppmärksam!
-Det är lätt å säja!

Blott polisen får
andra bilar preja!
Håll dig rakt på givet spår.
-Det är lätt å säja!

Ta å sluta knarka!
Detta kan du greja!
Så slipper du åt Hades barka!
-Det är lätt å säja!

Om du inte själv vill synda,
så kan du en gärningsman leja,
att sprätta upp den hynda
som vill med din man tjoheja.
Be torpeden sig skynda!
-Det är lätt å säja!

Efter GODA omen,
må man speja!
Gå ej bet, - MEN
- det är lätt å säja!


















Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 269 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-01-20 02:15



Bookmark and Share


  ULJO
Fyndiga rader det där
2013-01-20

  Amanda Lantz
Mycket bra skrivet!
Väldigt finurlig
2013-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf