Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ANDRA TIDER FRAMFÖR OSS

tillgiven och trogen

blir dina ärenamn

mitt i kalla skogen

möter din varma famn

öppna dig för vinden

som bär dig ända fram

nöja sig med mindre

är både synd och skam

 

 

 

arma tigerhjärta

värmt av en stråle ljus

ljuspunkt i all svärta

sång genom tysta hus

glad att just du tror på

det som jag brinner för

fint att du tar del av

det som jag är och gör

 

 

 

värmd av vacker vänskap

sådant som gömts i snö

visar guld och silver

när det väl blivit tö

avtäck allt det sanna

låt allt det andra dö

hoppas du kan stanna

vill inte ta adjö

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON     19/1 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 466 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-01-20 08:06



Bookmark and Share


  Lodjur i klänning
Den du, fångade något stort och fint. Jag tycker mycket om denna dikt.
Jag kan ju inte det här med kommentarer så bra, så jag vill bara säga att jag blev berörd innan jag förstör det fina du skrivit.
2013-01-22

  anits VIP
Mycket starkt och bra skaldat
2013-01-21

  Mats Henricson
Mycket fin och stark dikt som känns mycket äkta och viktig ! Bokmärker !
2013-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP