Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter kvällen så måste ni gå hem. Sådan är världen. I slutet är man ändå ensam med sig själv.


Ni måste gå hem nu

Dessa rum var fyllda till brädden med tankar.

Ljudet var nästintill öronbedövande.

Vi har ju så lite tid och så mycket att säga på den korta tid vi har.

Tiden tog slut, tankarna gick sin väg.

Ljudet byttes ut mot tystnad och det blev lugnt.

Att omge sig av folk gör en kanske inte ensam, men kontrasten när de åker hem kanske gör det.




Fri vers (Fri form) av En Död Poet
Läst 223 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-20 21:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

En Död Poet