Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SVARTA SARA

hon sa hon reste

med svarta sara

men det fanns ingen

tid att förklara

uppbrott på uppbrott 

på uppbrott bara

svarta sara

skulle skydda mot fara

 

 

hon ville svara

men måste fara

med sina vagnar

och svarta sara

ett klirr av smycken

två ögon klara

må Gud bevara

er tappra skara

 

 

 

en gadjo dilo

som passionerat

drog in den luft som

hon parfymerat

stod som en törstande

i sahara

den dag hon reste

med svarta sara

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON     21/1 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 336 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-21 07:11



Bookmark and Share


  Jordgubbsodlare
10 and out! Vilken klocka! :)
2013-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP