Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tar du mig med?



Varma månar
i din välling.

Vad väntar oss för
ena nya ursprung?

Vi kravlade oss uppför
Barndomens breda trappa.

Vinden virvlade uppe på
bergets högsta topp.

Regnet rinner inpå
våra bara skinn.

Kanske, tar du mig med
till Dagen Efter.

Och, vi blir gammalt folk
i nya gårdar.

Blå var din Gårdags
eviga himmel.

Nu, är det natt och
cirkeln är sluten.





Fri vers av Marianne Räf
Läst 207 gånger
Publicerad 2013-01-23 16:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf