Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lutad åt vind

 

Jag har haft vila vid min häl,

 

ögonblickens trampande har

inte satt sitt spår

än hänger dimman

som en förlåt har jag den

jag vill se mina ögons spegelbild

se hur de färdas genom åren

se hur de stannar, häpnar

jag vill ha min katedral i trädkronornas gömsle

inuti vill jag viska mina sånger

därefter vila

och jag vill se hur rimfrosten

har sitt ljus

 

och vart

 

 




Fri vers av Yrre VIP
Läst 1046 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2013-01-26 00:03



Bookmark and Share


  Åse Tropp VIP
Vackert ordar du!
2016-02-06

  Kristina Wallbing
Fantastiskt fint! Just så!
2015-05-02

  Nina.H
Så vackert och poetiskt
2013-02-01

  ULJO
Helt underbart
2013-01-28

  aol
vackert målar du med orden,
2013-01-26

  Lena Själsöga Keijser
vacker är denna väv
2013-01-26

    ej medlem längre
Mycket fint!
2013-01-26

    ej medlem längre
Stort & smått
på en gång;



som livet självt.
2013-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP