Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden är ikapp

Bland pretentiösa idioter
står jag utan konkurans
Inte för att göra mig märkvärdig
jag bara är sådan
Slår mig blodig för att skydda en upphovsrätt
Den jag stulit tusen gånger om
Det är svårt att acceptera världen för vad den är
när den formas av människor i min närhet

Här vänder jag frågan inåt
Inte ens här kan jag skilja på
Rätt orätt är mitt ego
Här slåss vi
Soldater utan glans
Där styrka och intelligens går tvärt isär

Där kärlek gett mig skador
Inre blödningar som kommer ta mitt liv
Den enda som saknar alibi är jag
Handfallen med blodtörastande motiv




Fri vers av Attila
Läst 341 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-05-18 01:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Attila
Attila