Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VILDMARKSVRÅK

brännmärk och fördöm

bokmärk eller glöm

syna varje söm

och bötfäll varje dröm

gå från kåk till kåk

använd alla språk

stämpla mig som infantil

eller ekivok

 

 

 

 

men det finns inga runda lösningar

på fyrkantiga problem

här vankas det bara klösningar

ingen pittoresk bohem

ingen färgklick på er vernissage

bara trubbel, skrän och bråk

en som angriper ert apanage

som en galen vildmarksvråk

 

 

 

tig eller ta ton

nig och fäll in klon

hur ni än beter er

finns ingen pardon

dra från klubb till klubb

viska i din skrubb

ingen hejdar vilda vingar

över rubb och stubb

 

 

 

för det finns inga runda lösningar...

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    27/1 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-27 12:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP