Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KÖRSBÄRSTRÄDGÅRD

visst hör du hemma

i en körsbärsträdgård

det är ditt rätta element

du är som silke

i en värld som är hård

du kontrasterar all cement

 

 

 

du har ett leende

som svensk midnattssol

ett nordiskt mästerverk

av rang

den som skulpterat

detta underbara

är konstnär med en

stor talang

 

 

 

en nordisk lokatt

i en körsbärsträdgård

finns bara i min fantasi

men lycklig den som

delar livet med dig

som delar manus och regi

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON     27/1 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-01-27 12:38



Bookmark and Share


  mare VIP
Väl ordat, körsbärsträdgård
det låter det!
2013-01-27

    Anki.A
Fin....
2013-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP